Maart 2013 - Father Futureback

Maart 2013 - Father Futureback

Father Futureback is de nom de plume van Boris de Vries (Den Haag, 1982). Sinds zijn afstuderen aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag in de richting Grafisch Ontwerpen in 2010 werkt hij continu aan opdrachten en zelf geïnitieerde projecten. Zijn inspiratie loopt uiteen van kunstbeweging 'Der Blaue Reiter' tot het existentialisme, en van heavy metal tot Opsporing Verzocht.
Tattoos, tekeningen, patronen, LP-artwork, fotocollages - alles komt voorbij in zijn persoonlijke 'quest for the unboring/search of reality'. 2012 was een druk jaar met verschillende exposities waar hij zijn pen en inkt tekeningen tentoonstelde met veelal absurdistische landschappen. Hiernaast is hij ook zanger van de noise-punk band 'Adolf Butler' en heeft hij meer dan 40 releases opgenomen en vormgegeven op zijn eigen experimentele DIY noise label 'Fort Grofusch' onder de namen Safe Swim, Iron Broom, Minnetonka Heaven, B. Bito, Moccasin Headwalk e.a.
Sinds 2011 is hij ook resident dj bij het Amsterdamse radiostation Red Light Radio met zijn wekelijkse radioprogramma Brainfried! waarin hij de luisteraars trakteert op een doorgezopen mix van (black) metal, jazz, noise, folk en tv fragmenten. Om het helemaal compleet te maken combineert hij dit alles met een bijbaan als conciërge van een bordeel.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: