Augustus + september 2015 - Met/zonder

Augustus + september 2015 - Met/zonder

Tot midden oktober is bij ons de expo 'How To Dance' te zien, verschillende dance-manuals gemaakt door Met/zonder.

Met/zonder is een creatief team, bestaande uit Maartje Slijpen en Merel Witteman. De woorden “met” en “zonder”
zijn tegenstellingen, al zijn ze in combinatie weer aan elkaar verbonden, zoals peper en zout, licht en donker, ketchup en mayonaise, Maartje en Merel.

Sinds de start van hun eigen ontwerpstudio in 2010, hebben ze eindeloze ideeën die resulteren in verscheidende projecten, verschillende samenwerkingsverbanden en een boel plezier. De ontwerpers werken graag aan hun eigen projecten, maar werken ook graag met anderen samen. Ze zijn altijd in voor posterontwerpen, glittertornado’s, website- ontwikkelingen en evenementen.

"Samen hebben we altijd betere ideeën dan alleen. Daarom sloegen we voor deze expo allevier de handen ineen en grepen de kans aan om iets nieuws te maken. EKKO staat voor een feestje, geen feestje zonder dansen, geen dansen zonder moves. Kortom; zonder moves geen feestje. We bedachten een manier om dansmoves aan de man (of vrouw) te brengen. Het resultaat is ‘HOW TO DANCE?’ een serie dans-instructies, compleet met voorbeeldpassen en stappenplan. Even turen naar de muur en je leert shuffelen, hakken of moonwalken. En dan is het rechtsomkeerts naar de dansvloer geblazen, want oefening baart kunst."

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: