Nieuws

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni proeft Utrecht de meest uiteenlopende gerechten in Park Lepelenburg bij Lepeltje Lepeltje Utrecht 2017. Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium. Daar vind je ons. In samenwerking met het food-festival presenteren we producer Batobe

Batobe is de act van de jonge Utrechtse producer Bas Thomas van Bemmelen. Geïnspireerd door artiesten als Flume, Moderat, Weval en Jon Hopkins, probeert hij zijn stempel te drukken op de elektronische muziekscene. Batobe staat voor intrigerende beats met de ballen van rock ’n roll. Van rauwe hiphop-beats tot diepgaande elektronische minimal: Batobe neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis.

EKKO zoekt voor de komende jaren een bestuurslid die vanuit bewezen ervaring en netwerk voor de directie een sparringpartner is op het gebied van organisatie- ontwikkeling en vrijwilligersbeleid. Kijk voor meer informatie bij de vacatures.

Het vernieuwde eetcafé is inmiddels al een tijdje open en (niet geheel stiekem) zijn we trots op de ontwikkeling daar. Daarom willen we jullie graag uitnodigen om deze make-over te komen bekijken en proeven.
Voor €25 kan je (op geselecteerde dagen) in februari samen met je beste partner/beste vriend/beste opa/beste oma bij ons komen eten.
Mits je wel een online ticket besteld, waarmee je direct een reservering plaatst.
Wat we deze maand serveren, dat lees je hier.

We hebben maar liefst 3 shows in ACU staan in februari. Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan bedachten wij een actie: 3voor€12. Bezoek de volgende drie ACU shows voor maar €12 (in plaats van €23)!

08/02 The Proper Ornaments + Beat Mark
15/02 45ACIDBABIES + Het Universumpje
22/02 Hockey Dad + Orange Maplewood

Dit wil je niet missen, toch? Let op; er zijn maar enkele kaarten van deze acties beschikbaar, dus wees er snel bij! Koop je FebruACU deal hier.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: