EKKO in TivoliVredenburg Covid update

De nieuwe maatregelen raken ook het programma wat EKKO in TivoliVredenburg presenteert de komende 4 weken. Vanaf 14 oktober gelden aangescherpte maatregelen van de overheid en het RIVM. Het maximumaantal van 30 bezoekers geldt ook voor TivoliVredenburg, in elke afzonderlijke zaal. Een deel van het programma kan doorgaan op kleine schaal, in aangepaste vorm. Hieronder een overzicht van de gevolgen voor ons programma:

- De show Niklas Paschburg wordt verplaatst naar een later moment. Tickets blijven geldig en kaarthouders zullen hier spoedig meer informatie over ontvangen op de mail.

- Voor de show Greetje Bijma en Oceanic op zaterdag 29 oktober gaan we opzoek naar een passende oplossing. In twee rondes om publiek beter te spreiden of verplaatsen naar een later moment. We houden jullie op de hoogte.

- Voor de show van Nana Adjoa geldt het zelfde. Kaarthouders ontvangen spoedig informatie op de mail.

- Het programma van EKKO in TivoliVredenburg later dit jaar blijft voor nu onveranderd. We wachten de volgende persconferentie en maatregelen af. 

- Inmiddels geldt ook het dringende advies een mondkapje te dragen in publieke ruimtes, dus ook concertzalen. Het personeel draagt een mondkapje – vraag aan de bezoekers dat ook te doen.

Dank aan iedereen die de podia blijft bezoeken en cultuur levend houd in deze spannende tijden. We zien jullie graag. Houd de kanalen van TivoliVredenburg en EKKO in de gaten voor de laatste ins en outs. 

Liefs 

Team EKKO

wo 14 10 2020

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: