Coronavirus en EKKO

In het kader van de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, kan EKKO vanaf 26 januari 2022 onder strenge voorwaarden concerten organiseren. Het betekent dat er momenteel alleen seated concerten op een derde van de capaciteit kunnen plaatsvinden. Hierbij is het voor bezoekers verplicht om voor toegang tot een concert een coronatoegangsbewijs te tonen buiten de deuren van het pand. Binnen geldt de mondkapjesplicht bij het rondlopen in ons pand, eenmaal op je stoel mag het mondkapje af. Goed om rekening mee te houden: vanwege de lagere capaciteit verkopen concerten sneller uit dan normaal, dus wacht niet te lang met het kopen van tickets.

Veel concerten in onze agenda kunnen niet onder de huidige voorwaarden plaatsvinden; kaartkopers ontvangen per mail updates over de concerten die uitgesteld, verplaatst of afgelast moeten worden in verband met de coronamaatregelen die tot 8 maart 2022 gelden.

---------------

Heb je tickets voor een show die verplaatst is? Je tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op deze datum dan kun je het restitutieformulier invullen. Op het mailadres waarmee de tickets gekocht zijn heb je alle informatie ontvangen. Is de show waarvoor je tickets had afgelast dan heb je ook een mailtje ontvangen met de nodige informatie. We verzoeken je het restitutieformulier in te vullen ook als je je ticketgelden wilt doneren. Let wel op, we kunnen enkel de hele transactie restitueren en geen losse tickets. 

Geen mail ontvangen? Check even de spambox en mocht ook daar niks binnen zijn gekomen neem dan even contact met ons op via info@ekko.nl

Coronavirus en EKKO

ma 14 09 2020

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: