Coronavirus en EKKO

Hoe graag we ook weer willen - onze COVID-proof zaalindeling laat ruimte over van een bezoekersaantal zo klein, dat we ons programma buiten de deur zullen neerzetten. Op vertrouwde plekken uit eerdere seizoenen, maar ook op nieuw terrein. Een groot deel van ons programma hebben we de afgelopen maanden moeten verplaatsen naar een later moment. Maar we blijven ons best te doen ook dit jaar nog bijzonder muzikaal aanbod te bieden. Laten we zien waar dit uitzonderlijke concert- en clubseizoen ons zal brengen. Al dan niet aan een stoel gekluisterd.

---------------

Heb je tickets voor een show die verplaatst is? Je tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op deze datum dan kun je het restitutieformulier invullen. Op het mailadres waarmee de tickets gekocht zijn heb je alle informatie ontvangen. Is de show waarvoor je tickets had afgelast dan heb je ook een mailtje ontvangen met de nodige informatie. We verzoeken je het restitutieformulier in te vullen ook als je je ticketgelden wilt doneren. Het invullen van het restitutieformulier kan tot zeker 31 mei 2021. Let wel op, we kunnen enkel de hele transactie restitueren en geen losse tickets. 

Geen mail ontvangen? Check even de spambox en mocht ook daar niks binnen zijn gekomen neem dan even contact met ons op via info@ekko.nl

Coronavirus en EKKO

ma 14 09 2020

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: