Coronavirus en EKKO

Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden - deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.

---------------

Heb je tickets voor een show die verplaatst is? Je tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op deze datum dan kun je het restitutieformulier invullen. Op het mailadres waarmee de tickets gekocht zijn heb je alle informatie ontvangen. Is de show waarvoor je tickets had afgelast dan heb je ook een mailtje ontvangen met de nodige informatie. We verzoeken je het restitutieformulier in te vullen ook als je je ticketgelden wilt doneren. Let wel op, we kunnen enkel de hele transactie restitueren en geen losse tickets. 

Geen mail ontvangen? Check even de spambox en mocht ook daar niks binnen zijn gekomen neem dan even contact met ons op via info@ekko.nl

Coronavirus en EKKO

ma 14 09 2020

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: