EKKO Summer School - Stage Lights

Kleur, contrast en donkerheid: sfeerbepalende factoren tijdens concerten en clubnachten. Wil jij het licht tijdens evenementen in onze zaal leren bedienen, en zo optredende artiesten volledig tot hun recht laten komen? Meld je dan voor 15 juli aan voor onze Summer School - Stage lights door dit formulier in te vullen. Uit de aanmeldingen maken we een selectie, we laten zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van het formulier weten of je kunt deelnemen aan de cursus.

Deze driedaagse cursus vindt plaats op een nog nader te bepalen moment in augustus 2022.

EKKO Summer School - Stage Lights


Meer informatie over de lichtcursus:
Tijdens de summer school dompelen we je drie dagen onder in de wereld van licht tijdens concerten en clubnachten. Dat allemaal onder begeleiding van een ervaren lichttechnicus. De eerste dag duiken we de materie in en de overige twee dagen gaan we aan de slag achter de lichttafel. Wat kun je allemaal verwachten?

- De gedachtegang achter licht en hoe kleuren werken
- Uitleg over wat lampen doen en hoe deze worden aangestuurd
- Je krijgt een helder beeld over hoe je een sfeer creëert die past bij het concert of clubnacht.
- Het programmeren en bedienen van een lichttafel
- Een eigen showfile maken
- Globale uitleg over hoe visuals werken

Als wederdienst voor deze 3-daagse vragen we dat je 5 diensten aan de slag gaat als lichttechnicus in EKKO. Geen paniek; de eerste dienst kijk je in alle rust mee met een lichttechnicus van EKKO. Vervolgens kun je met de vergaarde info en ervaring zelfstandig aan de slag.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: