Interactieve Schoolconcerten

In samenwerking met toonaangevende artiesten biedt EKKO schoolconcerten aan via Cultuur & School. Er is keuze uit drie acts met ieder unieke kwaliteiten en een eigen boodschap. De leerlingen zingen, leren en spelen mee met opkomende en gevestigde artiesten van eigen bodem in EKKO. Bij elk concert wordt voorbereidend lesmateriaal geleverd dat hier speciaal voor is ontwikkeld. Dit is het aanbod schoolconcerten in schooljaar 2021/2022:

GOLDBAND - DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021

Dit trio uit Den Haag maakt naar eigen zeggen muziek voor zowel bouwvakkers als kunstenaars. Goldband is zeer toegankelijk en dansbaar, maar graaft ook dieper dan dat. Een boyband die zingt over feesten op dansbare muziek, maar ook eigen kwetsbaarheid en maatschappelijke problemen blootleggen in hun teksten. Even alledaags als diepgaand: met Goldband kun je feesten én leren. Boek nu via Cultuur & School.

RAW ROETS - DONDERDAG 3 FEBRUARI 2022

Met focus, rust en zelfreflectie is Raw Roets een echte leermeester op het podium. Zijn raps en gedichten omlijsten toegankelijke hiphop-beats vol ruimte om bij weg te dromen. Raw Roets zet zijn gedachten, levenslessen en soms harde realiteit om in kleurrijke, positieve muziek met groot vocaal talent en charisma. Met een dj en een saxofonist als ondersteuning zit er dynamiek in de aflevering van zijn songs, en staan tekst en muziek op even hoog niveau. Een rasechte inspirerende artiest. Boek nu via Cultuur & School.

DANDANA - DONDERDAG 17 MAART 2022

Met wortels in Nederland en vertakkingen in Gambia en Senegal, maakt dit muzikanten-collectief een bijzondere, vrolijke mix van Afrikaanse ritmes en elektronische muziek. Uit verschillende afkomsten en levenspaden wordt zo een nieuw, toekomstgericht geluid gevormd. Dandana wil oudere en jongere generaties verbinden, niemand buitensluiten en het gevoel van ultieme vrijheid naar boven halen in hun shows. De leerlingen verkennen nieuwe werelden, dansen en gaan op muzikale reis met Dandana! Boek nu via Cultuur & School.

  • 2021-05/1620204340_goldband-press-3
  • 2021-05/raw-roets-12-1-
  • 2021-05/a1027139480-10

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: