Nieuws

Hoe graag we ook weer willen - onze COVID-proof zaalindeling laat ruimte over van een bezoekersaantal zo klein, dat we ons programma buiten de deur zullen neerzetten. Op vertrouwde plekken uit eerdere seizoenen, maar ook op nieuw terrein. Een groot deel van ons programma hebben we de afgelopen maanden moeten verplaatsen naar een later moment. Maar we blijven ons best te doen ook dit najaar nog bijzonder muzikaal aanbod te bieden. Laten we zien waar dit uitzonderlijke concert- en clubseizoen ons zal brengen. Al dan niet aan een stoel gekluisterd.

---------------

Heb je tickets voor een show die verplaatst is? Je tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op deze datum dan kun je het restitutieformulier invullen. Op het mailadres waarmee de tickets gekocht zijn heb je alle informatie ontvangen. Is de show waarvoor je tickets had afgelast dan heb je ook een mailtje ontvangen met de nodige informatie. We verzoeken je het restitutieformulier in te vullen ook als je je ticketgelden wilt doneren. Het invullen van het restitutieformulier kan tot 1 januari 2021. Let wel op, we kunnen enkel de hele transactie restitueren. 

Geen mail ontvangen? Check even de spambox en mocht ook daar niks binnen zijn gekomen neem dan even contact met ons op via info@ekko.nl

"En je kunt ze gewoon dragen, dus waarom zou je het niet kopen"

Nu alle muzikale hitte en culturele bedrijvigheid wegvalt, maken we plannen om de zomer alsnog aangenaam heet te maken. Samen met Adrie gooien we onze deuren digitaal open met warmhouders voor jullie. Want die perfect fit voor de zomerdagen, die gaan we samen wel vinden. 

De shirts zijn verkrijgbaar in heren en vrouwen model. Wil je je shirt thuis ontvangen? Koop dan 'Thuis Bezorging' erbij in de webkassa. Wil je je shirt ophalen? Je zult eerst een automatisch mailtje ontvangen met een e-ticket. Wij mailen je later nog de mogelijke pickup momenten door. En tja die koelkasten moeten ook leeg dus wellicht combineren we die pickup momenten wel met een take away vrijmibo.

Bekijk en scoor die EKKO merchandise in onze webshop
↳ www.facebook.com/PoppodiumEKKO/shop/

↳ https://bit.ly/ekko_merch 

Adrie verheugde zich - net als wijzelf - stiekem nog op goed nieuws voor deze festivalzomer, maar we moeten realistisch blijven: ook geen geopend EKKO in het warmste seizoen van 2020. Maar nu alle muzikale hitte en culturele bedrijvigheid wegvalt, maken we plannen om de zomer alsnog aangenaam heet te maken. Binnenkort gooien we onze deuren digitaal open met warmhouders voor jullie. Want die perfect fit voor de zomerdagen, die gaan we samen wel vinden. 

PS: Aan alle kaartkopers: jullie krijgen binnenkort persoonlijk bericht over verplaatste en geannuleerde shows.

Gedimde lichten, benevelde dansvloer, intieme setting. Club EKKO opent haar deuren en nodigt niet alleen jou en je vrienden uit, maar ook spannende  DJ’s, toonaangevende labels en interessante collectieven uit binnen- en buitenland. Wees welkom en neem rijkelijk van ons vernieuwde club-aanbod. 

Meer info over alle events? Klik hier

Komende week starten we met een nieuwe EKKO-campagne, ontworpen door niemand minder dan de moeder van onze huisontwerper Sacha van den Haak; Adrie. Aanleiding is de fascinatie van Sacha voor enerzijds de energie achter de passie van amateurs en anderzijds de diffuse grens tussen amateur ontwerpers en professionele ontwerpers. Wanneer is iets goed? In een kort interview met Sacha meer over de aanleiding voor deze campagne-insteek.

Een passende stage zoeken kan nog best lastig zijn. Waar let je op en wat kun je verwachten? De beste informatie krijg je natuurlijk van de stagiairs die jou zijn voorgegaan. Daarom lees je hier over de ervaring van de vier huidige stagiairs van EKKO.

Op 21 april aanstaande speelt gitaarvirtuoos William Tyler in Utrecht. Muziekjournalist Jasper Willems is groot fan van de Amerikaanse instrumentalist: "Zijn werk is daardoor een soort afspiegeling van hoe ik zelf in de wereld sta: overal en nergens, tussen twee werelden in, en altijd zoekende."

Zaterdag 13 april vindt één van onze favoriete dagen van het jaar weer plaats: Record Store Day. Niet alleen vieren we het bestaan van de onafhankelijke platenzaak, maar ook de authenticiteit ervan. Hoe iedere platenzaak anders is, hoe je op iedere stedentrip toch weer in een ander vinylarchief belandt en je wéér stress hebt omdat die platen nèt niet meer in je handbagage passen.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: