Nieuws

Gezocht: cultuuroptimisten in Utrecht! Op vrijdag 11 januari opent We Are Public de deuren van EKKO om de lancering van de campagne in Utrecht te vieren. We starten dan de zoektocht naar de eerste 1500 We Are Public-leden in Utrecht. YES! 

Kom en proost met ons mee! We maken er een mooi feestje van met muziek, drank en confetti. 

"Ben je oké?" Met die vraag maken EKKO, andere poppodia, clubs en festivalorganisaties ongewenst seksueel gedrag bespreekbaar tijdens concerten en in het nachtleven. Want ruim de helft van de vrouwen en een op de vijf mannen krijgt in zijn leven te maken met seksueel gedrag tegen hun wil. Poppodia, clubs en festivalorganisaties uit heel Nederland lanceren deze campagne op zaterdag 6 oktober om zo uitgaan leuk, los, vrij en veilig te houden. Deze campagne is een initiatief van Rutgers samen met de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF), Celebrate Safe en NOTHANKS!.

Voor ons (vrijwillige) fotografenteam zoeken we enthousiaste talenten met een voorliefde voor de nacht die enkele malen per maand een dansavond willen vastleggen.
Heb jij interesse? Stuur een mailtje met een link naar je portfolio en wat meer over jezelf naar info@ekko.nl.

Vrijdag vindt in de EKKO in Utrecht de eerste editie van ‘BOUT IT plaats. Een compleet nieuw feest waar de eclectische muziek van de toekomst samen komt met een expositie in de vorm van visuals. FreshCotton sprak met de makers van deze expo, Red Moss & Allys, een alias van Tristan Hageman en Youp Wehnes.

⌲ Lees hier het hele interview.

Ilana van den Berg (32) volgt vanaf 1 juli Eduard Versteege op als concert-programmeur bij EKKO. Van den Berg is nu nog werkzaam als programmeur bij club en live podium Sugarfactory in Amsterdam en is daarnaast ook een van de programmeurs van het Grasnapolsky Festival. Ze viel de laatste jaren op, omdat ze zich in heel hoog tempo het vak van programmeur eigen maakte nadat ze als assistent-boeker vertrok bij Mojo Concerts. Onder meer haar onderzoekende houding, ondernemerschap en uiteraard neus voor nieuw talent maakt dat ze perfect past bij het profiel en de ambities van EKKO.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: