Nieuws

Zaterdag 13 april vindt één van onze favoriete dagen van het jaar weer plaats: Record Store Day. Niet alleen vieren we het bestaan van de onafhankelijke platenzaak, maar ook de authenticiteit ervan. Hoe iedere platenzaak anders is, hoe je op iedere stedentrip toch weer in een ander vinylarchief belandt en je wéér stress hebt omdat die platen nèt niet meer in je handbagage passen.

Gezocht: cultuuroptimisten in Utrecht! Op vrijdag 11 januari opent We Are Public de deuren van EKKO om de lancering van de campagne in Utrecht te vieren. We starten dan de zoektocht naar de eerste 1500 We Are Public-leden in Utrecht. YES! 

Kom en proost met ons mee! We maken er een mooi feestje van met muziek, drank en confetti. 

"Ben je oké?" Met die vraag maken EKKO, andere poppodia, clubs en festivalorganisaties ongewenst seksueel gedrag bespreekbaar tijdens concerten en in het nachtleven. Want ruim de helft van de vrouwen en een op de vijf mannen krijgt in zijn leven te maken met seksueel gedrag tegen hun wil. Poppodia, clubs en festivalorganisaties uit heel Nederland lanceren deze campagne op zaterdag 6 oktober om zo uitgaan leuk, los, vrij en veilig te houden. Deze campagne is een initiatief van Rutgers samen met de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF), Celebrate Safe en NOTHANKS!.

Voor ons (vrijwillige) fotografenteam zoeken we enthousiaste talenten met een voorliefde voor de nacht die enkele malen per maand een dansavond willen vastleggen.
Heb jij interesse? Stuur een mailtje met een link naar je portfolio en wat meer over jezelf naar info@ekko.nl.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: