Vrijwilligers

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat binnen EKKO? Wil je meedraaien in een leuk team en groeien in een aantal vaardigheden? Word dan vrijwilliger bij EKKO!

Vrijwilligers

Leuk dat je ons weet te vinden! Vanaf september hebben we weer plek voor nieuwe vrijwilligers in onze teams. Kun je niet wachten en wil je voor die tijd even langs komen om kennis te maken? Neem dan contact op met Feike via feike@ekko.nl

(Click here for English version)

We behandelen je goed
Als EKKO-vrijwilliger krijg je een medewerkerspas, waarmee je zo goed als onbeperkt naar onze concerten en dansavonden mag. Daarnaast mag je twee keer in de maand één van je vrienden op de gastenlijst zetten. We organiseren een paar keer per jaar gezellige, ongedwongen vrijwilligersfeestjes en werken we mee op verschillende festivals. Wil je jezelf ontwikkelen, vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten die ook verzot zijn op muziek en mee te draaien met een van de leukste podia van Utrecht? We ontvangen je met open armen.

Stagemanager 
De stagemanager ontvangt de bands bij binnenkomst en leidt de productie van begin tot eind in goede banen. Je bent een vraagbaak op allerlei gebied en de schakel tussen EKKO en bands. De stagemanager is onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden van de kleedkamers, helpen bij de load-in en load-out van instrumenten en apparatuur van de artiesten en het bewaken van het tijdschema.

> Lees verder

Lichttechnici
We zoeken vrijwilligers met een passie voor muziek, maar ook voor licht. We leiden je op zodat je zelf later je eigen ontwerpen kan maken bij dance-avonden, concerten en andere activiteiten. Stuur een mailtje naar arthur@ekko.nl als dit je wat lijkt!

Barpersoneel
EKKO is altijd op zoek naar vrijwilligers die ons barteam kunnen versterken! Als barvrijwilliger werk je drie diensten per maand, waarvan twee avonddiensten & één nachtdienst. Geen ervaring? Geen zorgen! Je krijgt van ons een bartraining zodat je niet geheel onbeslagen ten ijs komt. Meld je aan als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar feike@ekko.nl of te bellen naar 030 231 7457 en naar Feike te vragen.

Koks
EKKO's eetcafé is vanaf september 2018 op zoek naar vrijwillgers die minimaal driemaal per maand ons eethuisteam willen komen versterken. Heb je affiniteit met vegetarisch koken en heb je interesse om ook zelf maaltijden samen te stellen of te bedenken, stuur dan een mailtje naar feike@ekko.nl of bel naar 030 231 7457 en vraag naar Feike.

Stadsronde
Voor het verspreiden van maandladders, posters en flyers door de stad zoeken we vrijwilligers. Tijdens zo'n stadsronde ga je langs collega-podia, cafe's en winkels. Hier hang je dan een poster op en/of leg je wat flyers neer. Lijkt het je leuk om twee keer in de maand een rondje door de stad te maken en daarmee EKKO te promoten en helpen, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar feike@ekko.nl of bel naar 030 231 7457 en vraag naar Feike, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het EKKO-promotieteam!

Interesse
Interesse in één van de bovengenoemde functies? Stuur een mailtje of bel 030 23 17 457.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: