Home

Perfect Indie Disco XL

Club, Concert
Datum
vr 13 dec
Open
19:30
Aanvang
20:00
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Incl. Servicekosten

DE JAARLIJKSE INDIEHOOGMIS VLAK VOOR KERST MET DJ ST. PAUL

Perfect Indie Disco XL is terug met de traditionele eindejaarseditie; een glorieuze indie-manifestatie in EKKO om het jaar mee af te sluiten. Met de muzikale oudejaarsconference door Joost Oomen, een indiepopquiz en twee veelbelovende live-acts van Nederlandse bodem. Host St. Paul eet oliebollen en draait van de aftrap tot diep in de nacht.

Future Husband
Het indiepop-kwartet Future Husband verscheen op o.a Grasnapolski, Best kept secret en Noorderslag. Hun mix van cinematische sferen, levendige gitaren en nostalgische synths, brengt een eerlijke projectie van angst, verdriet en feest. Met hun blik op de toekomst, verschijnt dit jaar hun debuut album.

Joost Oomen
Dichter, schrijver en performer Joost Oomen staat bekend om zijn meeslepende poëzie en theatrale optredens. Als voormalig huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen en stadsdichter van Groningen, heeft hij zijn stempel gedrukt op de poëziewereld. Afgelopen seizoen schitterde hij met zijn eenmansshow ‘Alle dichters hebben gouden helikopters’ op festivals als Lowlands, Oerol en De Parade. Met zijn stijl brengt hij poëzie op een toegankelijke manier tot leven, waarbij hij het publiek telkens weet te verrassen.

Library Card
De Rotterdamse band Library Card levert een ingetogen en toch krachtige mix van indie en postpunk met poëtische teksten. De in 2021 opgerichte band bestaat uit verschillende bekende gezichten uit de Rotterdamse muziekscene, met leden van The Lumes, Neighbours Burning Neighbours, Nagasaki Swim en Instead of Ella. Begin dit jaar brachten de vier vrienden gezamenlijk hun inmiddels zevende single ‘Nothing, Interesting’ uit, vol confronterende nummers met rauwe energie en humor.

DJ St. Paul
DJ St. Paul komt ons weer verheffen en verrassen met een scherpe dwarsdoorsnede van all things independent. Van Fontaines D.C. tot Little Simz en van The Cure tot Marie Davidson, een selectie indie in alle soorten en uit alle maten.

Dit vind je vast ook leuk