Home

Verhuur

VERHUUR

Zaalverhuur in Utrecht gezocht, of een eigen werkplek/studio? EKKO is zeer geschikt voor feestjes, borrels, bruiloften, vergaderingen en workshops.

Hier lees je er meer over, of vul direct het formulier in.

We bieden ook vaste, eigen werkplekken aan in EKKO voor een langere periode. We hebben vanaf 1 juli weer plek voor een nieuwe huurder voor € 150 (ex btw) per maand in de voorkamer. Hier heb je een eigen bureau in een ruimte met 5 anderen, ook heb je toegang tot de ruimtes van EKKO voor meetings en altijd toegang tot het pand/werkruimte. Interesse? Mail rik@ekko.nl

 

Ons Pand

Verhuurruimtes

Door de indeling van ons pand is het mogelijk om EKKO te huren voor zowel grote als kleine gezelschappen. Zo leent onze caféruimte zich uitstekend voor vergaderingen, diners en borrels. De zaal is zeer geschikt voor feesten, workshops en presentaties.

Voor de grotere (bruilofts-)feesten kan zowel zaal als het café worden opengesteld, waardoor er ruimte is voor een groep van maximaal 300 personen.

Voor kleinere gezelschappen is het mogelijk alleen de zaal (max. 175 personen) of het café (max. 100 personen) te huren.

De mogelijkheden voor het huren van een ruimte bij EKKO zijn ruimschoots, er kan echter niet worden gehuurd na 23:00 uur. Dit in verband met onze eigen producties.

Catering

EKKO verzorgt op verzoek de complete catering van je bijeenkomst of feest. Dit kan variëren van een lunch of brunch, tot complete diners met een aantal gangen naar keuze. Ook buffetten of hapjes behoren tot de mogelijkheden. Vraag onze verhuurmedewerker naar de mogelijkheden.

Bar

EKKO heeft een volledig ingerichte bar waarvan het assortiment naar wens kan worden aangepast. Uiteraard beschikt EKKO over professioneel en vakkundig barpersoneel.

Kleedruimtes

In EKKO is een gerenoveerde en vernieuwde kleedkamer aanwezig, voorzien van koelkasten en mooi meubilair. Ook voor artiesten zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden te realiseren.

Techniek

Klik hier voor een uitgebreid technisch overzicht van de technische voorzieningen van EKKO.

Verhuurformulier

Klik hier voor het verhuurformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Wij kunnen vervolgens in kaart brengen wat de wensen zijn en nemen snel contact met je op.