Home

Gedragsregels

EKKO wil een zo veilig mogelijke ruimte creëren voor crew, artiesten en bezoekers. We doen dit samen, daarom vragen we iedereen die naar EKKO komt mee te werken en zich te houden aan onze gedragsregels en elkaar daar indien nodig op te wijzen. 

Als je je niet aan onze regels houdt, dan hebben we het recht om je eruit te zetten. Deze gedragsregels komen voort uit onze huisregels, waarmee je automatisch akkoord gaat als je een ticket koopt of te gast bent.

Onze gedragsregels

  • Wees vrij om hier te zijn wie je bent en dat uit te drukken hoe je wil, zo lang deze expressie ook anderen respecteert en in hun waarde houdt.
  • Consent is key. Wederzijdse toestemming is niet alleen prettig, maar ook een vereiste.
  • In EKKO is geen plek voor racisme, seksisme, homofobie, transfobie, body-shaming of validisme.
  • Grensoverschrijdend gedrag in de vorm van (seksuele) intimidatie en geweld wordt op geen enkele manier geaccepteerd.
  • Ken je eigen grenzen: alcohol- en drugsmisbruik zijn niet toegestaan. Ook mag je binnen niet roken of vapen.
  • Wees lief voor EKKO: ga met respect met ons pand en onze spullen om.
  • Wees lief voor onze buurt: we zitten op een bijzondere plek in Utrecht. Doe daarom rustig bij aankomst en vertrek.

Meld je bij een van onze medewerkers

Voel je je onveilig of denk je dat iemand anders niet op haar/hun/zijn gemak is? Laat het ons weten. Ook als je het niet 100% zeker weet. Je kunt je op elk moment van de avond bij ons melden: bij de bar, kassa of beveiliging of spreek iemand aan die een oortje draagt.

Wil of kun je het niet melden op de avond zelf? Stuur ons een mail op report@ekko.nl, dan nemen we contact met je op. Deze mail komt direct binnen bij het management en wordt in vertrouwen en met discretie behandeld.