Home

Club EKKO

w/ Essy & Senja

Club
Datum
vr 29 nov
Open
23:30
Aanvang
23:30
Eindtijd
04:00
Locatie
Leeftijd
18+
Voor liefhebbers van
90's house, proggressive house, trance
incl. servicekosten

INTIEME CLUBNACHT MET DE BESTE DJ'S EN EEN ONVERGETELIJKE SFEER

Een nieuwe CLUB EKKO – Met liefde door ons geselecteerd voor jullie (en ons eigen) dansgenot. Met deze avond in het teken van house, 90’s trance, garage en andere elektronische versnaperingen met Essy en Senja. Twee veelzijdige DJ’s die een breed spectrum aan elektronische sounds vertegenwoordigen.

Senja

De Utrechtse Senja specialiseert zich in euforische housemuziek, waarbij haar sets een mix zijn van progressive house en 90’s trance. Ze balanceert haar passie voor psychologie en muziek en streeft ernaar anderen te inspireren, zowel in haar studie als op de dansvloer. Getrouw aan haar naam, die ‘zonsondergang’ betekent in het Indonesisch, weerspiegelt haar muziek de warmte en schoonheid van de zon. Ze neemt haar publiek mee van de energieke hoogtepunten van de dag naar de kalme, euforische gloed van de avond, met als doel iedereen op de dansvloer een gevoel van euforie, zelfvertrouwen en vrijheid te geven.

Essy
De sets van Essy, gevuld met warme house, progressive baslijnen, trance, en af en toe uitstapjes naar old school rave en garage, hebben menig dansvloer betoverd en het publiek naar meer laten verlangen. Ze begon haar avontuur als DJ in 2022 en vond al snel haar draai, met residenties bij FOMO en Maxi Radio, en optredens bij Thuishaven, KopjeK, Amsterdam Open Air, Lofi en Subcultuur. Deze nacht zal ze onze zaal vullen met haar aanstekelijke feelgood-energie vanachter de decks.

Dit vind je vast ook leuk