Home

John Coffey

+ Cocaine Piss

Concert
Datum
za 24 sep 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Een van de voorlopig laatste optredens van deze nu al legendarische groep.

Sinds het verschijnen van hun laatste platen, The Great News (2015) en A House for Thee (2016) heeft John Coffey al ruim 150 shows op de teller staan. Met de shows en festivals die deze zomer nog gaan plaatsvinden kruipt die teller zelfs over de 200!

Tijd dus om het verhaal af te ronden. En dat gaat de band doen, op z’n John Coffeys, door in september nog éénmaal langs de Europese podia te touren en om eind september afscheid te nemen van haar fans in Nederland. Inderdaad, u leest het goed…afscheid. Een definitief afscheid? In alle eerlijkheid weten wij dat ook niet. En de band zelf trouwens ook niet.

Wat we wel weten is dat we na 30 september voorlopig niet hoeven te rekenen op nieuwe muziek en de bijbehorende spectaculaire optredens waarmee de band zich de afgelopen jaren op de kaart wist te zetten.

Het viertal Cocaine Piss probeerde de meest vieze dingen ooit te bedenken en kwam zo met hun bijzondere bandnaam. Op het podium zijn ze net zo bijzonder, een live-act waar de vonken vanaf springen en scheurende gitaren denderen over het podium.