Home

Join the club

Nieuwe mensen ontmoeten? Ervaring opdoen in de muziekindustrie? Gratis naar concerten en clubnachten? Word dan vrijwilliger bij EKKO. Meer informatie krijgen en aanmelden kan hier.

Onze medewerkers

EKKO wordt gerund door een grote groep medewerkers, waarvan een groot deel zich vrijwillig inzet. Onze vrijwilligers voeden de inhoud van EKKO van onderaf, op sociaal, cultureel en professioneel gebied. Hun input is het meest zichtbaar voor de bezoeker: ze hangen posters op in Utrechtse winkels en cafés, tappen biertjes achter de bar, fotograferen artiesten en publiek, bereiden eten samen met een chef, begeleiden artiesten voor, tijdens en na hun show en bedienen de licht- en geluidstafels.

We willen voor medewerkers een sociaal veilige plek zijn, waar zij zich bovendien kunnen ontwikkelen als professional in de muziekindustrie en het culturele veld. We stimuleren het opdoen van werkervaring bij een cultureel podium en motiveren onze vrijwilligers en andere medewerkers om die ervaring op hun beurt weer door te geven aan nieuw talent. We bieden daarvoor ook assistentschappen op maat aan, die fungeren als werkervaringsplek. Veel EKKO’ers stromen door binnen onze eigen organisatie of verder in het culturele veld.