Home

Ten Fé

+ Coolboxer

Concert
Datum
za 18 mei 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Future Islands, Phoenix, The War on Drugs
Gepresenteerd door
The Daily Indie Presents:

Alternatieve indie-popband overtuigt met songs om bij weg te dromen.

Ten Fé is afkomstig uit Londen, maar klinkt alsof ze ergens bij de Westkust van de Verenigde Staten vandaan komen. Met hun zweverige indie-popsongs heeft de band iets te pakken dat deze sfeer perfect vangt en het onweerstaanbaar maakt. De warme vocalen van Ben Moorhouse en Leo Duncan worden bijgestaan door rootsy piano-melodieën en ritmische gitaren die heerlijk voortkabbelen. Hitsingles als Elodie en Another Way vormen een ideale soundtrack voor een zonnige lentedag en zelfs hun bandnaam betekent min of meer “houd de goede moed” in het Spaans. Positiviteit alom!

Coolboxer uit Horst is pas een flink jaar onderweg, maar speelde meer dan twintig shows tijdens de afgelopen Popronde. Vrolijke jingle-jangle, resulterend in frisse, aanstekelijke en energieke popsongs.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only