Verhuurruimtes

Door de indeling van ons pand is het mogelijk om EKKO te huren voor zowel grote als kleine gezelschappen. Zo leent onze caféruimte zich uitstekend voor vergaderingen, diners en borrels. De zaal is op zijn beurt zeer geschikt voor feesten, workshops en presentaties.
Voor de grotere (bruilofts-)feesten kan zowel zaal als café worden opengesteld, waardoor er ruimte is voor een groep van maximaal 300 personen.
Voor kleinere gezelschappen is het mogelijk alleen de zaal (max. 175 personen) of het café (max. 100 personen) te huren.
De mogelijkheden voor het huren van een ruimte bij EKKO zijn ruimschoots, er kan echter niet worden gehuurd op vrijdag- en zaterdagavonden na 23:00 uur. Dit in verband met onze eigen producties.

Catering
EKKO verzorgt op verzoek de totale catering van uw bijeenkomst of feest. Dit kan variëren van een lunch of brunch tot complete diners met een te kiezen aantal gangen. Ook buffetten of hapjes behoren tot de mogelijkheden. Vraag onze verhuurmedewerker naar de mogelijkheden.

Bar
EKKO heeft een volledig ingerichte bar waarvan het assortiment naar wens kan worden aangepast. Uiteraard beschikt EKKO over professioneel en vakkundig barpersoneel.

Kleedruimtes
In EKKO is een gerenoveerde en vernieuwde kleedkamer aanwezig, voorzien van koelkasten en mooi meubilair. Ook voor artiesten zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden te realiseren.

Techniek
Klik hier voor een uitgebreid technisch overzicht van de technische voorzieningen van EKKO.

Verhuurformulier
Klik hier voor het verhuurformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. We kunnen zo in kaart brengen wat de wensen zijn. Vervolgens nemen we snel contact met je op.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: