Home

Le Guess Who? 2024

Club, Concert
Datum
do 7 nov
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Tickets voor Le Guess Who? 2024
Gepresenteerd door
Le Guess Who?

A celebration of sound

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken en clubs.

Op donderdag 7 november vind je op het programma o.a. de Engelse experimentele muzikant, rapper en choreograaf Blackhaine; trompettist, multi-instrumentalist, creatief componist/performer en auteur Wadada Leo Smith samen met zijn kleinzoon Lamar Smith; de Amerikaanse zangeres, bassist en componist Kim Gordon, wiens carrière wordt gekenmerkt door haar grensverleggende benadering van muziek; de Zuid-Londense zanger en muzikant Wu-Lu, die hiphop combineert met rock en punk; de wereldpremière van I; the hybrid and the antidote, een performance van producer, DJ en performer Liliane Chlela, met het Utrechtse Flare Quartet, Radwan Ghazi Moumneh, Nancy Mounir en Yara Asmar; Scientist, een van de meest prominente figuren in de Jamaicaanse muziekscene; en rapper en producer ELUCID, die een jaar nadat hij naar Le Guess Who? kwam als helft van Armand Hammer, terugkomt met een soloshow.

TICKETS
Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via de site van Le Guess Who?.