Home

Bedrijfsleider

EKKO zoekt een nieuwe bedrijfsleider (x/v/m)

EKKO is per direct op zoek naar een bedrijfsleider, die eindverantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van EKKO tijdens producties. Diegene stuurt de medewerkers op de werkvloer aan, is verantwoordelijk voor de veiligheid en financiële afhandeling van de geldstromen van de bar, entree en garderobe. Diegene draagt de zorg voor de sfeer en uitstraling tijdens activiteiten en is aanspreekpunt voor de medewerkers, bezoekers en externe partijen. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de avonden, nachten en weekenden. Het betreft een functie op oproepbasis, gemiddeld werkt een bedrijfsleider/barhoofd ongeveer 8 tot 16 uur per week.

 

Context

EKKO is een intiem podium waar je thuiskomt en verrast wordt. Met een doordacht, hybride en relevant concert- en clubaanbod wordt zowel talent als publiek geprikkeld om op avontuur te gaan.

EKKO inspireert en bindt naast publiek ook organisatoren en medewerkers aan Utrecht en biedt voor én achter de schermen veel ruimte voor talentontwikkeling. Zo vormt EKKO – zowel met haar aanbod aan de Bemuurde Weerd als op kleinere locaties – een vruchtbare voedingsbodem voor de grotere podia, clubs en festivals in Utrecht, maar ook landelijk. Hierin biedt EKKO ruimte voor zowel breedte en laagdrempelig kennismaken als verdieping en experiment.

Functie-eisen

– Sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
– enthousiast en collegiaal;
– horeca ervaring;
– flexibele beschikbaarheid;

– affiniteit met EKKO programmering;
– ervaring in een vergelijkbare functie én/of diploma’s sociale hygiëne en bhv zijn een pré.

Taken

  • Het aansturen van medewerkers;
  • het aanspreekpunt zijn voor medewerkers, bezoekers en externe partijen;
  •  het financieel afhandelen van de producties;
  •  het waarborgen van de veiligheid in samenwerking met portiers en hosts;
  •  het bewaken van de sfeer en uitstraling van EKKO;
  •  het afhandelen van administratieve processen ten behoeve van producties.

Overig

  • EKKO biedt een leuke werksfeer met enthousiaste collega’s, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis toegang tot alle shows in EKKO, gastenlijstplekken voor je vrienden en leuke uitjes met collega’s;
  • salariëring volgens cao npf, verloning via Kolibrie Horeca Payrolling;
  • de bedrijfsleider legt verantwoording af aan de coordinator Horeca; 

Als dit je wat lijkt, solliciteer dan voor maandag 26 februari door je motivatie en een kort relevant cv op te sturen naar Joffrey via joffrey@ekko.nl.