Home

EKKO op Locatie

EKKO is er voor gevestigde artiesten die zichzelf binnen bepaalde niches blijven vernieuwen, maar we zijn ook een doorgroeipodium dat voor en achter de schermen veel ruimte biedt aan nieuw talent. Dit gebeurt zowel op onze hoofdlocatie aan de Bemuurde Weerd als op de andere locaties in de stad waar we programmeren:

Locaties

 • EKKO

  <---->

  Het grootste deel van onze concerten en dansnachten vindt plaats op onze eigen locatie aan de Bemuurde Weerd, in het centrum van Utrecht. Trouwe hond, onze huiskamer, elk weekend open. Staat paraat voor alle genres, zowel ‘s avond als ‘s nachts.

  Adres
  Bemuurde Weerd Westzijde 3,
  3513 BH Utrecht

 • De Nijverheid

  <---->

  De Nijverheid is een culturele vrijhaven in het Werkspoorkwartier in Utrecht met ateliers en creatieve werkplekken voor kunstenaars, ontwerpers en creatieve makers. Een rauwe plek waar kunstenaars kunnen maken, experimenteren en exposeren. Leent zich doorgaans goed voor anything punk-y en ander rauw concert-materiaal. We vierden er ook al eens het beruchte ‘Anti Climax’ oud en nieuw-feest.

  Adres
  Nijverheidskade 15
  3534AZ Utrecht

  location Route

 • ACU

  <---->

  ACU is een politiek cultureel centrum in de binnenstad van Utrecht. Heeft een rijke culturele en politieke geschiedenis met krakers-achtergrond en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het pand was ooit een autogarage, nu is het een café, veganistische restaurant én concertzaal. Tegenwoordig volledig autovrij, met af en toe een EKKO-programma.

  Adres
  Voorstraat 71
  3512 AK Utrecht

  location Route

 • De Kromme Haring

  <---->

  De Kromme Haring is een intieme brouwerij, proeflokaal en concertzaal in één. Ze experimenteren er met ambachtelijk bier, wij experimenteren er graag met ambachtelijke muziek. Gevestigd aan Vechtclub XL in Kanaleneiland – je moet er een stukje voor fietsen, maar daar krijg je een bijzondere locatie voor terug: artiesten treden er op tussen de biergistingstanks.

  Adres
  Europalaan 2c
  3526 KS Utrecht

  location Route

 • Het Stadsklooster

  <---->

  Het Stadsklooster is ontstaan uit een buurtinitiatief in de Utrechtse wijk Lombok. De organisatie huist in de voormalige Antoniuskerk, die in 1902-1903 gebouwd werd. Toen de kerk enkele jaren geleden verkocht dreigde te worden, sloeg een groep mensen uit de buurt de handen ineen om de plek te behouden. Inmiddels organiseert het Stadsklooster inspirerende evenementen op het snijvlak van cultuur, creativiteit en zingeving.

  Adres

  Kanaalstraat 198
  3531 CP Utrecht

  location Route