Home

2017: Peer ‘m erin

Club
Datum
za 31 dec 16
Open
23:59
Aanvang
00:30
Locatie
Gepresenteerd door
Cultfarm + 030303 + Stranded FM:

Vier het nieuwe jaar op de enige juiste manier: in EKKO met een hele speciale editie van Cultfarm x 030303 x Stranded FM!

Je zat er al op te wachten. De jaarwisseling vieren we uiteraard groots in EKKO! 030303, Cultfarm & Stranded FM bundelen na het vuurwerkgekletter de krachten om je nieuwe jaar in te luiden. ⚡️⚡️⚡️

In de zaal zullen 030303 DJ team & Cultfarm Allstars de boel ondersteboven draaien. Als special guest hebben ze uit Rotterdam ras deejay DAVID VUNK met z’n killer italo en acid traxx. David runt het illustere Moustache Records dus dat zit wel snor voor deze avond.. Het moet toch niet gekker worden…

Jawel. Zeker wel. Na veelvoudig de titel hoofdact geclaimd te hebben zullen de mannen achter je favoriete radiohow Peer em erin eindelijk een feest… openen. Maar hoe! Om 00:30 zullen ze de avond inwijden met een extra extra dikke NIEUWJAARSCONFERENCE.

Het najaar was de grote doorstart van Utrechts online radioplatform Stranded FM en ze zullen het café de gehele avond overnemen. Glitters en ballonnen zullen tevens niet ontbreken want Goede Vrijdag zorgt voor de aankleding!

Koop je kaarten vanaf woensdag 7 december om 11:00 via ekko.nl

LINEUP:
David Vunk
030303 DJ Team (Freek Fabricius & Jeroen Bohm)
Cultfarm Allstars (Calico & Tala Drum Corps)
Peer em erin
Stranded FM (Lumpi, Ed Night, Everybody Loves Diks & Jülden)

2017? Peer em er gewoon in joh!