Home

4B2M + Smudged

Concert
Datum
wo 3 nov 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
De Staat, Jo Goes Hunting, Go Back To The Zoo, St. Tropez
Gepresenteerd door
Locatie: ACU

Sonische trips en chemische explosies van twee broederduo’s.

Met een bandnaam die klinkt als een designer drug moet de muzikale clash die four brothers, two mothers heet ook wel zorgen voor sonische trips en chemische explosies onder de hersenpan. Slaapverlammingspop, krautrock, R&B en space horses is wat we volgens het viertal zelf kunnen verwachten. Wij noemen het een verbroederende combinatie van zware synths en moeilijk heerlijke drumsolo’s, afkomstig van Rocco en Jimi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting) annex Teun en Cas Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez).

Deze green man group kroop uit de drerrie van de Rotterdamse underground en laat een spoor achter van bezwerende synthloopjes, bulderende drums en gefreakte soundscapes. In het live-geluid van Smudged worden studioversies al jammend uitgesponnen, opgerekt en volledig vervormd. Eerste streambare wapenfeiten Upside Down/Inside Out en Ewan McGregor klinken als Underworld met een analoge twist en gefreakte electro-indie, en trekken voor je die ultieme climax bereikt weer veel te snel terug. Gelukkig laat deze trance-outfit je live nog wat langer dobberen in het moeras van haar klanken. Wees erbij: dit gaat goed smerig worden.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s van EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.