Home

A Perfect Weekender: A Perfect Night Out

+ Rats on Rafts + Freek Fabricius + Bloody Mary + Leroy Rey + DJ St. Paul

Concert
Datum
za 20 dec 14
Open
22:00
Aanvang
22:00
Locatie
Gepresenteerd door
Gepresenteerd door Perfects & EKKO:

Voor liefhebbers, door liefhebbers. Het perfecte weekend in EKKO.

Kerst valt dit jaar op 20 en 21 december. Het digitale liefhebbersplatform Perfects.nl organiseert samen met DJ St. Paul een weekend in EKKO. De zaterdagnacht is geïnspireerd op de dampende dansvloer van Best Kept Secret’s Stage FOUR. St. Paul nodigt gasten uit en draait alle eindjes aan elkaar. Elke gast krijgt dit keer een opdracht mee. Leroy Rey draait Dr Dre, niet alleen vanwege de binnenrijm, maar vooral omdat Dr. Dre verantwoordelijk is voor de dikste beats sinds mensenheugenis. Freek Fabricius laat horen waarom Italo al jaren een wedergeboorte beleeft en Bloody Mary is zichzelf (lees: de koningin van het jaren zestig vinyl). De avond wordt geopend door Rats On Rafts die wat ons betreft de ideale post-punk band zijn en speciaal voor dit weekend een set zullen spelen met daarin veel nog nauwelijks gehoord nieuw materiaal. A Perfect Night Out

De zondag is vormgegeven in samenwerking met Excelsior-Recordings. Paulusma hijgt nog na van zijn reünie-tour met Daryll-Ann, maar heeft gewoon weer een nieuw album klaarliggen. In EKKO zal hij veel verse nummers laten horen. Clean Pete en schrijfster Hanneke Hendrix hebben een vrije opdracht. Verwacht iets met kerst, een cello en verheffende melodieën. In de geest van de inmiddels mythische Avonden van het Kippenvel zal St. Paul samen met Dr. Loop als slagroom op de kalkoen nog een pittige, maar feestelijke popquiz samenstellen. Iets met mash-ups, gortdroge vragen en kletsnatte oksels. A Perfect Sunday Afternoon.

Liefhebbers aller omstreken van Utrecht, verenigt u op 20 en 21 december in EKKO voor A Perfect Weekender! Via de ticketlink zijn verschillende toegangskaarten beschikbaar: Zaterdagtickets a €10,-, Zondagtickets voor €8,- en passe-partouts (beperkt aantal!) a €15,-.