Home

A Place To Bury Strangers

+ Numb.er + The Lumes

Concert
Datum
za 25 aug 18
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
My Bloody Valentine, The Soft Moon, The Black Angels

Onvermoeibare noise-rockband zoekt de barrières van geluid op

De New Yorkse shoegaze-kunstenaars A Place To Buy Strangers pieken al ruim tien jaar aan de top van de noiserock. Niet om een slappe herhaling van zichzelf te worden, integendeel, maar vooral om zichzelf te blijven herontdekken en ontwikkelen. Evolutie zou je het voorzichtig kunnen noemen. Live zoekt de hyperactieve frontman Oliver Ackermann de grenzen van geluid op met zijn zelfgebouwde gitaarpedalen en gaat het er op z’n zachtst gezegd keihard aan toe. Als je nog niet doof was, ben je dat na het zien van A Place To Bury Strangers wel.

Support:
Numb.er is het hersenspinsel van fotograaf en visual artist Jeff Fribourg. Zijn liefde voor synthesizers ontstond als oprichter van de LA psych-kraut band Froth. Met Numb.er onderzoekt hij het eclectische geluid met elementen van punk, shoegaze en postpunk.
– Het Rotterdamse protopunk/noisetrio The Lumes. Eind 2017 bracht de band haar debuut-EP uit en ze stonden in dat zelfde jaar ook al op Le Mini Who? Verwacht felle en gedreven songs die je nauwelijks de mogelijkheid bieden om naar adem te happen. 

Tijdschema:
19:30 Doors
20:00-20:30 The Lumes
21:00-21:30 Numb.er
22:00-23:00 A Place To Bury Strangers

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only