Home

Love The System

+ Three Little Clouds

Concert
Datum
vr 21 dec 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jett Rebel, Orgaanklap, Kool & The Gang
Gepresenteerd door
A Tropical Christmas with:

Zonnige indiefunk vol (on)zinnige levenslessen en een positieve benadering - inclusief zelfhultips.

Op maandag weer in je auto tussen de andere forensen. Kneiterhard werken op die onderbetaalde stage. Darmproblemen. Love The System leert je ermee omgaan. In hun zelfhulpboek 100 tips om eigenlijk heel blij van te worden vind je hoe je naar een teambuildingcursus zou moeten gaan, hoe anders naar billen te kijken, en is tip nummer 100 een zestal tropische indiesongs waar je vrolijk van wordt. Jett Rebel-gitaren, een funky blazerssectie, tongue-in-cheek teksten over Gordon Ramsay met een Bootsy Collins-tongval: dit elftal muzikanten op het podium, afkomstig uit totaal verschillende Nederlandse acts (Fresku, Anouk, Orgaanklap, Nielson), vormt een tropisch geheel zonder al te veel serieux. Ditmaal met nóg meer vuur in EKKO, maar dan zonder zolderbrand!

Het Amersfoortse funkhop-zestal Three Little Clouds zal de avond swingend openen. De band heeft een live-reputatie van heb ik jou daar, dus dat wordt vroeg afkomen!

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only