Home

Aafke Romeijn

+ Album release

Concert
Datum
za 13 feb 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Roosbeef, Eefje De Visser, Mevrouw Tamara

Utrechts multi-talent brengt tweede Nederlandstalig album uit.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Je doet je best maar! Zo heet het nieuwe album van Aafke Romeijn. Hiermee gaat ze op haar eerste tour door Nederland. Op 13 februari trapt ze deze af met een release party in EKKO.

Voor haar tweede Nederlandstalige album dook componist/singer-songwriter Aafke Romeijn in de wereld van analoge synthesizers en andere antieke instrumenten. In retrosound brengt ze nummers die gaan over foute politici en autoverkopers, over stiekem een jongetje willen zijn en over het invullen van eindeloze formulieren. Romeijns teksten zijn doorspekt van herkenbare beelden en alledaagse situaties. Het album zal digitaal en fysiek op CD en LP uitgebracht worden door V2.

Voor haar nieuwe album en deze tour, is Aafke een samenwerking aangegaan met mode-ontwerper Bas Kosters en grafisch kunstenaar Harmen Liemburg. De beeldentaal die Liemburg en Kosters ontwikkelen worden vervolgens door VJ Roy Verhaag omgezet in projecties die tijdens de concerten te zien zullen zijn. Ze stellen zich ten doel een productie neer te zetten die meer is dan “zomaar” een popconcert.


Elias El Gersma (Yuko Yuko / The Homesick) gaat onder zijn eigen naam terug naar het begin van zijn avontuur als wunderkind van Purple Noise Record Club, ofwel; naar de zolderkamer om met oude synths te jammen door zijn 8-track. De kenmerkende productiviteit van de Friese slacker leverde in korte tijd alweer 2 mixtapes op: Heavy & Heavy II). Beiden zijn ze in een tijdsbestek van een dag of 2 zijn geproduceerd. Als support show voor Aafke Romeijn komt Elias El Gersma solo spelen en volgens mij hebben wij hier een primeur!

De mixtapes beluister je hier

PNRC-DJ Crew verzorgt de hits tussen de optredens door. Het bekende recept zal weer bestaan uit de virtual DJ’s; Jong Boy Roby en OVD Pellegrino die de menigte doen dansen op jouw allermeest favoriete popplaten.