Home

Adam & The Relevants

+ Blupaint

Concert
Datum
za 12 mrt 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Wavves, Weezer, DMA's
Gepresenteerd door
Album release

Energieke gitaarpopband presenteert debuutalbum met aanstekelijke hits.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Adam & the Relevants maakt aanstekelijke gitaarpop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend wild; maar altijd is er dat verpletterende refrein. De band is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.

Met hun eerste EP ‘VI’ (2013) speelde de band al ruim vijftig shows in Nederland. Van support-shows voor Babyshambles en Palma Violets tot festivals zoals Into The Great Wide Open, Let’s Get Lost en Eurosonic/Noorderslag.

Het gelijknamige debuutalbum van Adam & The Relevants verschijnt op 11 maart en een dag later komen ze die met trots presenteren in EKKO.

Vinyl-Deal
Je kunt de nieuwe plaat van Adam & the Relevants nu samen met je ticket aanschaffen voor een heel voordelige prijs. Via de ticketlink klik je nu simpelweg ‘Vinyl-Deal’ aan en je kunt na het concert je LP ophalen bij de merchandise-stand in het café.

Blupaint
De aanstekelijke popliedjes van Blupaint kan je gerust vergelijken met nummers van bands als The 1975 en Kings of Leon. Naast Blupaint’s kracht om je vrijwel direct te laten dansen, hebben ze ook een arsenaal aan mooie luisterliedjes tot hun beschikking. De Grote Prijs hebben ze al op zak, hun tracks worden gedraaid door 3FM en de debuut-EP is onderweg. 2016 wordt het jaar van Blupaint!