Home

Adrian Crowley + Homemade Empire

Concert
Datum
do 7 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Leonard Cohen, Sparklehorse, Nick Drake

Grootse en stemmige kamerpop uit Ierland.

Deze Ierse songschrijver met prachtstem was de afgelopen jaren een graag geziene gast bij EKKO. Zijn diepgaande folksongs en orkestrale kamerpop-arrangementen worden naar hogere hoogten getild door het prachtige stemgeluid van Crowley, dat van bariton naar alt strekt. Na drie jaar afwezigheid, kunnen we dit voorjaar een nieuw album van de al geruime tijd meedraaiende muzikant verwachten. Het wordt een speciale in intieme bezetting, dit najaar in EKKO!

Ambient drones, cowboy psychedelica en fuzz folk – zo omschrijft singer-songwriter Bart de Kroon uit Utrecht de klanken waarmee hij ons terugbrengt naar de toekomst. Met de langverwachte, gloednieuwe vierde plaat Fog Rolls In (2021) leidt de muzikant zijn zalvende, melancholische folksongs in met epische intro’s, geluidsvervormingen en uitgebouwde soundscapes. Een perfecte aansluiting op de hoofdact van de avond, Adrian Crowley.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.