Home

Afterpartees

+ Steve French

Concert
Datum
vr 30 mrt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Mozes & The Firstborn, Traumahelikopter, The Homesick

Onstuimige energie verpakt in catchy rock ’n roll popliedjes.

3voor12 doopte ze ooit al tot leukste gitaarband van Nederland en wat ons betreft is dat nog steeds een waardige titel voor Afterpartees! Deze vijf heren uit het zonnige zuiden weten hun onstuimige energie om te zetten in catchy rock ’n roll. Het tweede album ‘Life is Easy’ komt 18 februari uit. Ongeremd en fris met teksten die grote thema’s aansnijden, maar nooit zwaar op de maag zijn. Live schiet hun energie alle kanten op, wat zorgt voor een opzwepend feestje!

De support wordt verzorgd door de Amsterdamse drie-eenheid Steve French. Hun tweede EP Colinton is onlangs uitgekomen, die volgens The Daily Indie klinkt alsof “een gedeelte van The Strokes van een festivalgig per ongeluk in het bandbusje van (Sandy) Alex G is gestapt.” Harde, emotionele liedjes over lijken in onderzeeboten, verwaterde vriendschappen en liefde in Schotse voorsteden. 

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.