Home

Alcuna Wilds

+ Conditionals

Concert
Datum
vr 25 jan 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Daughter, Portishead, Hooverphonic
Gepresenteerd door
EP Release

Elektronische trip rock band presenteert hun derde EP.

Alcuna Wilds is een Brits/Nederlandse elektronische trip rock band, afkomstig uit Utrecht. De atmosferische soundscapes, krachtige beats, sterke melodieën en gelaagde, reflecterende zangpartijen kenmerken het viertal, dat ondanks hun relatief korte bestaan al veel meters maakte. Shows in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kan de band al afvinken, en waren ze onderdeel van de Popronde in 2017. Hun nieuwste single ‘Pulse’ is net uit en is een voorbode voor hun derde EP, die in januari van aankomend jaar zal verschijnen.

Support Conditionals is een elektronische rockband, bestaande uit Koen (drums en samples) en Rinze (synths en vocals). Ze delen liefde voor zowel het minimalistische als het bombastische en combineren hun invloeden zoals Mogwai, The Acid, Deftones en Portishead voor een mix van elektronische lagen en een luide, stille, luide dynamiek. Hun eerste EP “Soon” zal begin 2019 verschijnen.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only