Home

Tian (EP release) + Alcuna Wilds

Concert
Datum
za 12 dec 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
FKA Twigs, Portishead, Amatorski

Harmonieuze en hypnotiserende indiepop van Utrechtse bodem.

TIAN – Chinees voor sereen / kosmos – is een collaboration tussen Yeattem Wong (vocals, production) & Dolf Smolenaers (production, synths, guitars). Samen omarmen ze de onbegrensdheid van elektronische muziek met experimentele melodieuze songs, drijvende synthesizer beats en door het hart geleide teksten. Van innig warm tot onverwachts kil.

Alcuna Wilds is een Nederlands/Britse band gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Den Haag, maar met zijn wortels stevig in de aarde aan beiden kanten van de Noordzee. Alcuna Wilds maakt atmosferische indie gecombineerd met elektronische elementen. Sfeervolle soundscapes van de gitaar en synthesizers, sterke melodielijnen, een stevige bas en krachtige beats vormen het fundament voor zweverige, melancholische zanglijnen die je meevoeren in de emotie van het verhaal.

Wegens gezondheidsproblemen van een van de bandleden van Alexi Lalas, kunnen ze zaterdag helaas niet releasen in EKKO. We hopen heel erg dat hij snel herstelt en binnenkort met de band gewoon alsnog op ons podium staat. Tickets die niet gescand worden (ivm afzeggen van Alexi Lalas) kunnen gerefund worden door Paylogic.​