Home

Altın Gün

Concert
Datum
do 21 dec 17
Open
20:00
Aanvang
22:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Selda Bağcan, Erkin Koray & The Gaslamp Killer

Leden van o.a. Jacco Gardner en Jungle By Night mixen Turkse folk met psychedelica, funk en rock.

Altın Gün laat zich inspireren door het Turkse geluid uit de jaren ’70. De tijd dat artiesten zoals Selda BağcanBarış Manço en Erkin Koray traditionele muziek samensmolten met Westerse rockinvloeden. Bandleden van Jacco Gardner en Jungle By Night waren zo gefascineerd door dit geluid, dat ze op zoek gingen naar Turkse muzikanten. Daar kwamen Merve Dasdemir en Erdinc Yildiz Ecevit om de hoek kijken. Ze spelen liedjes van de eerder genoemde kunstenaars uit de jaren ’70, maar ook minder bekende tijdgenoten. Daarnaast maken ze hun eigen versies van traditionele Turkse muziek. Zo komen verschillende werelden samen tot een verfrissend en dansbaar geluid.

Na het concert is er een afterparty. Dus kom doordansen bij Anadolu Ekspres + De Discotheek: Turkish X-Mas

Concert + Eten
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only