Home

Amanda Bergman

Concert
Datum
do 3 nov 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Natalie Prass, Cat Power, Feist

Bergman betovert met haar warme stem en muziek die beweegt tussen pop en folk.

Deze show is afgelast:

“For personal reasons, Amanda Bergman is unfortunately forced to cancel the Fall shows in Europe. We are very sad to disappoint the fans and promoters and we hope to make it up to them in the near future.”

Online gekochte tickets worden geannuleerd en het geld wordt automatisch teruggestort. Hardcopy tickethouders vragen we om een mail te sturen.


Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Ze loopt al een tijdje mee, de 28-jarige Amanda Bergman. Sinds haar zevende schrijft ze al muziek, maar we kennen haar als Hajen, Idiot Wind of als zangeres van Amason. En dan toerde ze ook nog met First Aid Kit en The Tallest Man On Earth, maar dat is nog niet eens het interessantste aan deze Zweedse dame.

Afgelopen februari kwam ze namelijk met Docks, haar eerste album onder eigen naam, en ze zorgde voor een van de hoogtepunten op Motel Mozaïque. Bergmans liedjes en warme stem worden stijlvol ondersteund en versterkt door piano, strijkers, percussie, gitaar en synths. Muziek die beweegt tussen pop en folk.