Home

Amber Arcades + Figgie XXL

+ DJ st Paul

Concert
Datum
zo 26 sep 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Moss, Pip Blom, Spinvis

De kurk eraf met een ijzersterke Utrechtse double bill

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar we mogen nu toch echt weer! We trappen de ‘heropening’ van de cultuursector maar al te graag af met onze dierbare vrienden dicht bij huis: de subliem gelaagde indiepop van Amber Arcades en de lieflijke zomerse popklanken van Figgie openen een bijzonder concertseizoen binnen onze deuren en bijten het spits af op ons gloednieuwe geluidssysteem. Vanavond wordt een thuiswedstrijd met het beste wat Utrecht muzikaal te bieden heeft. En oh ja, beide artiesten hoorde je al eerder in onze verjaardagscadeaus: Amber Arcades praatte mee over het tourleven in onze podcast en Figgie nam een speciaal optreden op voor onze postercampagne. Op nog meer feest vanavond tijdens dit warm bad van een double bill!

Onze heropening van zondag is niet compleet zonder een bliksembezoek van DJ St. Paul. Deze boezemvriend van EKKO ontpopt zich meer en meer tot podcastmaker en popquizmaster, maar blijft in de eerste plaats toch de eclectische hoeder van menig leftfield dansvloer. 

Dit weekend draait Paul tussen de shows van Figgie XXL en Amber Arcades, én als een ware Assepoester door tot de klok onverbiddelijk middernacht slaat.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.