Home

AmenRa

+ This Routine is Hell + For I Am King + ALL FOR NOTHING (DJ-set) e.a.

Concert
Datum
do 19 jun 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Gepresenteerd door
The Shape of Punk to Come Presents:

Tijdens deze derde editie doom- en sludgemetalgiganten uit België.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Donderdag 19 juni is het tijd voor de derde editie van The Shape of Punk to Come, de keiharde terugkerende concertavond van EKKO. Afsluiter van de komende editie is de doom- of sludgemetalband AmenRa uit Kortrijk. De band is wereldwijd een van de belangrijkste bands in hun genre en legt hart en ziel in elke noot. Na festivals als Pukkelpop, Graspop, Fortarock, Dour en Hellfest zal ditmaal EKKO worden betoverd door de compromisloze gitzwart verschroeide muziek. Al 12 jaar zorgt deze band voor trage, hypnotiserende metal waarin loodzware riffs en manische vocalen gekoppeld worden aan atmosferische passages en uitgekiende spanningsbogen.

Naast Amenra zullen ook This Routine is Hell en For I Am King aanwezig zijn. ALL FOR NOTHING en Counter Culture Festival zullen een DJ-set verzorgen, terwijl Nikki Smits zorgt voor de visuals gedurende het concert.