Home

An PierlÉ

+ Love Like Birds

Datum
do 23 mei 13
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
SINGER-SONGWRITER

11 Jaar geleden stond ze voor het laatst op de bühne van EKKO. Nu is ze terug! An Pierlé staat bekend om haar prachtige stem. Ze bracht haar eerste album ‘Mud Stories’ uit in 1999. Daarna volgde twee albums met White Velvet, de groep van haar geliefde/soulmate/producer Koen Gisen. Nu is deze dame terug met ‘Strange Days’, haar nieuwe solo album waarbij ze teruggrijpt naar de puurheid van haar eerste twee platen. Voor ‘Strange Days’ die in februari uitkomt, is ze weer achter haar piano gekropen en heeft elf verschrikkelijk mooie liedjes gemaakt. Deze zal An in mei ter gehore brengen. An Pierlé, pur sang, weer terug in EKKO!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Love Like Birds. De uit Gent afkomstige Elke de Mey is het soort meisje waar onze onderburen het patent op lijken te hebben. Zo lieflijk, zachtaardig, zorgzaam en welbespraakt komt men ze in Nederland niet vaak tegen.
Vorig jaar mei werd ze door Studio Brussel verkozen tot ‘vibe van het jaar’, een gerenommeerde benoeming voor een beginnend artiest. Evenwel verzorgde ze in 2012 het voorprogramma voor de Europese tour van het Amerikaanse Dark Dark Dark. Waarmee ’s moederlands grenzen werden overgestoken en Frankrijk, Duitsland, Nederland en Denemarken werden aangedaan. En dit alles op basis van slechts één self-titled EP die in 2011 ten tonele verscheen. Een rijzende ster tot veelbelovende hoogte dus.