Home

And So I Watch You From Afar

+ It It Anita

Concert
Datum
do 19 okt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
65daysofstatic, Mogwai, Explosions in the Sky

Legendes in de postrock, die euforische geluidsmuren weten te verlichten met prachtige popmelodieën.

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is And So I Watch You From Afar, die met een tornadokracht aan je voorbijraast en iedereen meezuigt die op hun pad komt. De Noord-Ierse band, afgekort ASIWYFA, is inmiddels al jaren een fenomeen vanwege de euforische geluidserupties en vindingrijke melodieën. Geprezen door liefhebbers van de postrock/mathrock scene (o.a. 65daysofstatic, Mogwai, Explosions in the Sky), maar ook geliefd door fans van Foals en Battles. Wat is de succesformule? De heftige geluidsmuren verzachten met toegankelijke popmelodieën. Niet te serieus en te moeilijk doen, maar wel intens en meeslepend. Op Lowlands, Dour, Incubate, HMH en Paaspop hebben ze al gestaan, maar in EKKO nog niet. Trots dat deze epische wervelstorm ons ook eens omver komt blazen! 

Als voorprogramma laat Luikse band It It Anita horen wat noise rock is. Luide, energieke muziek met subtiele details en diepere emoties.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer viaEKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only