Home

Andy Burrows

+ Get Cape. Wear Cape. Fly.

Concert
Datum
vr 28 jun 19
Open
19:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Tom Odell, Editors, We Are Scientists

Engels hitleverancier terug met onverwachte wendingen en nieuwe muziek.

Na een carrière als drummer in Razorlight, meerdere solo-albums, en verschillende samenwerkingsprojecten – waaronder met Tom Smith van Editors – is een van de meest alomtegenwoordige songschrijvers van het Verenigd Koninkrijk weer terug in Nederland. Dat ‘ie songs kan schrijven weten we al: hij pende niet alleen monsterhit America, maar was ook hitleverancier voor Tom Odell en Jamie Lawson. Dat hij blijft verrassen is een tweede: via Twitter vormt hij begin dit jaar een onverwachte samenwerking met sterauteur Matt Haig, waaruit het album Reasons To Stay Alive volgt. Een prikkelend album vol vloeiende teksten waarop piano en ritme de boventoon voeren. Burrows is terug.

De Britse Singer-songwriter Get Cape. Wear Cape. Fly. a.k.a. Sam Duckworth brengt melodieuze liedjes met een maatschappelijke boodschap. Zo schrijft hij over de gevolgen van kapitalisme, hoop en de dingen waar we onze tijd aan verspillen. Get Cape. Wear Cape. Fly wilt ons laten zien dat er belangrijkere dingen zijn in het leven dan geld, social media en carrière.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only