Home

Andy Shauf

+ Tasseomancy

Concert
Datum
di 14 feb 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
ELLIOTT SMITH, NICK DRAKE, ANDREW MORGAN
Gepresenteerd door
TivoliVredenburg + EKKO:

Verhalenverteller die emoties perfect in woorden weet uit te drukken.

Dit is de vervangende datum voor de verplaatse show van Andy Shauf op 30 oktober. Gekochte tickets bijven geldig, maar kan je niet op deze vervangende datum, lees dan even dit door.

———————————————-

Andy Shauf is een verhalenverteller, opgegroeid op de prairies van Regina, Canada. Hij heeft het bijzondere talent om de jammerlijke kanten van het leven, zoals spijt, eenzaamheid, isolatie en het hebben van een gebroken hart, weer kleur te kunnen geven en tot in detail te kunnen omschrijven.

Over zijn debuutalbum, The Bearer Of Bad News, deed hij meer dan vier jaar. Dankzij deze nauwkeurigheid en het streven naar perfectie is het eindresultaat een warm bad geworden, waarop zijn melancholische teksten op bijzondere wijze tot leven komen. De eveneens zorgvuldig gekozen omlijsting van piano, drums, gitaar en klarinet is de kers op de taart, die het publiek van onder meer Into The Great Wide Open en London Calling deed verlangen naar meer. Inmiddels heeft Shauf daar gehoor aan gegeven en bracht hij dit voorjaar opvolger The Party op de markt.

De ondersteunende act deze avond wordt verzorgd door Tasseomancy. De band is ontstaan door de Canadese gezusters Sari en Romy Lightman, die besloten een experimentele band te beginnen. Alweer vijf releases later, waaronder hun laatste plaat ‘Do Easy’ die pas sinds november op de planken staat, werd het maar eens tijd om Utrecht eens flink in te pakken. Met hun experimental muziek, die van folky, tot psychedelica en new wave gaat, zal Tasseomancy meer dan een opwarmertje zijn voor de hoofdact later die avond!