Home

APHEX TWIN – SYRO LISTENING OPPORTUNITY

Overig
Datum
wo 10 sep 14
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie

Exclusieve luistersessie van Aphex Twin's nieuwe album Syro.

Hij komt, hij komt! Althans, hijzelf niet: zijn muziek wel. Op woensdag 10 september is in EKKO de exclusieve eerste Nederlandse luistersessie van Aphex Twin’s nieuwste, Syro. 64 minuten en 31 seconden puur genot voor de zichzelf serieus nemende electronicaliefhebber.

Op 16 augustus verscheen er een chartreuse (dat ligt tussen geel en groen in) kleurende blimp boven Londen, met daarop het logo van Aphex Twin. Op diezelfde dag werd het logo van Richard D James op de Radio City Music Hall gespoten. Fans wereldwijd waren in rep en roer, en twee dagen later bevestigde James zelf via een mysterieuze link via deep web browser Tor het bestaan van Syro.
Deze plaat is zijn eerste officiële studioalbum sinds 2001 (Drukqs) en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Op woensdag 10 september biedt label WARP een selecte groep liefhebbers en fans de mogelijkheid om Syro tien dagen voor de officiële releasedatum in onze zaal voor het eerst te beluisteren. Luid. Kraakhelder.

Na de luistersessie van Syro kan in het café rustig worden nagepraat terwijl Utrechtse held, groot Aphex Twin fan en dj Freek Fabricius de muzikale omlijsting verzorgt.

Mail voor maandag 8 september 12:00 naar aphex@ekko.nl waarom jij hierbij wil zijn, eventueel met een motivatie. Dinsdagmiddag 9 september krijgen vijftig gelukkigen een uitnodiging. De rest zal helaas tot de 19e moeten wachten om Syro voor het eerst te horen.