Home

Ares

+ Kringili & Alex Megas

Concert
Datum
vr 19 mei 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Kids de Blits, Yung Nnelg, Bokoesam

Nederlandse Hiphop vol talent en energie.

Ares komt 24 maart met zijn tweede album ‘Prins’, die je live kunt horen tussen april en mei tijdens de Prins Tour. De Topnotch-artiest heeft meegedaan aan de talentenjacht ‘The Next MC’ van BNN en heeft het geschopt tot de halve finale van de ‘Grote Prijs van Nederland’. Hij toont ook zijn veelzijdigheid door als eerste Nederlandse rapper een korte film te maken rond zijn EP ’Alleen in de O’.
Drie jaar na zijn debuutalbum ‘Road Trip’ is hij klaar om zijn tweede album aan de wereld te presenteren. Ontdek het in EKKO.

Support voor deze show wordt ingevuld door Kringili & Alex Megas. Dit energieke hiphop-duo uit Tilburg heeft het afgelopen jaar hun EP ‘Juice’ uitgebracht en stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.