Home

AWKWARD i

+ Nele Needs A Holiday

Concert
Datum
vr 11 mei 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Alamo Race Track, Daryll-Ann, Moss

Singer-songwriter beschrijft zoektocht naar identiteit met teksten vol zelfspot, absurditeit en melancholie.

Sommige dingen kun je niet tot in de puntjes controleren. Sommige dingen gebeuren gewoon. Dat is de essentie van de nieuwe plaat KYD van AWKWARD i (Djurre de Haan). Toen De Haan enkele jaren geleden onverwacht vader werd en zijn moeder een beroerte kreeg, veranderde zijn wereld compleet. KYD was voor hem de term die bij beide gebeurtenissen paste. Het album is een zoektocht naar het behoud van identiteit: de schok, de worstelingen, de verlossing en alle wijsheden die hij op de weg ernaartoe opdeed. Met fijnzinnige teksten die grillig een weg banen tussen zelfspot, absurditeit en melancholie.

Support act is Nele Needs A Holiday. Nele Needs A Holiday schrijft geestige popliedjes over alledaagse tragedies: over je lief die je lief niet meer is, over de school waar je werd afgetrapt, over vieze kerels die je lastigvallen op straat, over wakker worden en je die zéér subversieve danspassen van de voorbije nacht vaagweg herinneren.
 

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only