Home

Axel Flóvent

+ Swan Levitt

Concert
Datum
vr 7 dec 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Ásgeir, Luke Sital-Singh, Bon Iver

IJslandse singer-songwriter maakt diepe indruk met low key indiefolk.

Zet een willekeurig nummer van de jonge songwriter Axel Flóvent op en je waant je zowaar in een klein pittoresk vissersplaatsje in IJsland. Zijn sympathieke, melancholieke songs stralen dan ook dat typische IJslandse gevoel uit en de vergelijking met landgenoot Ảsgeir is dan ook snel gemaakt. Zo koud als het daar is, zo verwarmend zijn zijn liedjes. In 2016 charmeerde hij de wereld met zijn debuut-EP Forest Fires, waarvan de titelsong inmiddels al meer dan 25 miljoen keer is gestreamd. Ondanks zijn nog prille carrière wordt hem nu al een grote toekomst voorspeld!

Sta er niet van op te kijken als support Swan Levitt een gevoelige snaar bij je raakt. Deze singer-songwriter smelt namelijk op eigen wijze akoestische folk samen met hedendaagse, actuele thema’s. Zijn emotioneel geladen stem en kabbelende melodieën nemen je al snel mee in de bijzondere verbeeldingswereld van deze Engelsman. Dermot O’Leary van de Britse X-Factor is alvast groot fan.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only