Home

Bauer

+ Nana Adjoa

Concert
Datum
za 3 dec 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
David Sylvian, The Divine Comedy, Scott Walker

Groots maar toch kwetsbare muziek die refereert naar de 70’s en Hollywood- en tv-soundtracks.

Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laats genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Alhoewel er jarenlang geen nieuwe plaat is verschenen heeft Bauer (winnaar Zilveren Harp 2000) niet stilgezeten. Na zijn samenwerking met het Metropole Orchestra was hij ‘wel een beetje klaar’ met die muziekcarrière. Hij maakte diverse filmsoundtracks en heeft deze zomer met meerdere artiesten het vergeten album Watertown van Sinatra gespeeld. Er is inmiddels een decennium verstreken en 7 oktober is het nieuwe album ‘Eyes Fully Open’ uitgekomen, een modern en fris album wat refereert naar progressieve jaren 70 muziek en klassieke Hollywood- en tv-soundtracks. De ironie en het surrealisme zijn achterwege gelaten door de geëvolueerde band, en mede dankzij de gastbijdragen op het album van zijn oud-bandgenoten Peter Visser en Carol van Dijk (Bettie Serveert) luidt Bauer een nieuwe fase van zijn muzikale project in.

Zangeres, songwriter en multi-instrumentalist, Nana Adjoa, is de supportact van de avond. Compacte poëtische teksten, onderbouwd met een goeie dosis soul en een dynamiek die van 10 naar 1 en weer terug vliegt. Ze stond in 2014 al in de finale van GPvNL, en staat momenteel op het punt om haar eerste eigen EP te releasen.