Home

Beachdog + Windup Space

Concert
Datum
do 28 apr 22
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Soundgarden, Billy Talent, John Coffey

Toegankelijke grungeband die niets aan hardheid inboet en circle pits in werking zet.

Dit is de verplaatste show van 22 december 2021. 

Na twee jaren rotten en weer rijpen, is de tijd gekomen voor Beachdog om uit haar kuil te kruipen. Toegankelijke songs die niet aan hardheid inboeten en fans van zowel nineties grunge als screamo kunnen bekoren? Hold their beers, of beter gezegd, deze mannen van Beachdog vangen ‘m wel voor je. Vuisten omhoog, damp op de muren, cirkelpitje maken. We zijn weer terug, en de nieuwe band van David Achter de Molen is hier om dat keihard te vieren aan het uiteinde van dit jaar. Eerste single Crawl in Pieces is alvast een voltreffer!

Strakke producties, sterke zanglijnen en bakken vol energie. Windup Space staat bekend om hun melodische alternatieve gitaarrock en hun oprechte, emotioneel geladen songs. Maar de openhartigheid waarmee de band persoonlijke thema’s als eenzaamheid en mentale gezondheid behandelt is wat deze jongens pas echt bijzonder maakt.

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.