Home

Beans & Fatback

+ DJ Moonshine

Concert
Datum
za 28 nov 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Lefties Soul Connection, Dan Auerbach, Howlin’ Wolf

Soul en blues van Nederlandse bodem.

Beans & Fatback is een muzikaal project rondom Onno Smit. Op 11 september is het nieuwe album “Heroine Lovestruck” uitgekomen. Voor het derde album liet de band zich inspirereren door Surf Nuggets, obscure Rockabilly, Exotica, Ethio-funk grooves en straight forward high energy Rock & Roll, getuige de eerste track Sally The Shape, welke hieronder via de video te beluisteren is.

Met het vorige album, With Skin Attached, speelde Beans & Fatback voor uitverkochte zalen op hun Nederlandse clubtour en overtuigde op festivals als Lowlands, Zwarte Cross, Where The Wild Things Are, Eurosonic Noorderslag, Welcome To The Village en Oerol. Daarnaast was de muziek van die plaat veelvuldig te horen in binnen- en buitenlandse films en tv-series, zoals de Nederlandse film Soof en Amerikaanse TV en Netflix-series Suits, Shameless, Hemlock Grove, Necessary Roughness, Graceland en Parenthood.

Zaterdag, 28 november is Beans & Fatback te zien in EKKO, dan met het nieuwe album, waar wij in ieder geval niet op kunnen wachten!

DJ Moonshine (Onno Post) draait voor u de beste zwarte amerikaanse muziek op 78 toeren platen. Muziek van de 20er tot en met de 50er jaren. Met zijn portable dj set uit de 50er jaren, bestaande uit twee Garrard 4hf platenspelers met ingebouwde buizenversterker, komt hij deze muziek bij u draaien. Hot jazz, blues, R&B, exotica, gospel, bebop, jump blues en swing.