Home

bewilder

+ Mevrouw Tamara

Concert
Datum
vr 14 jun 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Wilco, Johan, The War On Drugs

UTRECHTSE THUISWEDSTRIJD VOOR ZINDERENDE ROCKFORMATIE NA MINI-EXPLOSIE FORZA (IT IS)

In 2015 schitterde er ineens iets nieuws aan de horizon: bewilder met hun eerste album Dear Island. Een album uitgebracht onder Excelsior Records. Dear Island werd onder andere door het NRC en de Volkskrant met open armen ontvangen. Nu, na een kleine pauze, is bewilder terug. Tussen alle biljart avonden werden er weer nummers geschreven en demo’s opgenomen. Tijdens deze thuiswedstrijd voor deze Utrechtse band in EKKO word je meegetrokken in de creativiteit door een mengsel van nieuwe nummers en het beste van Dear Island.

Support deze avond is singer-songwriter Mevrouw Tamara. Haar muziek is een afwisseling van rustige, eigenzinnige luisterliedjes over alledaagse, ongewone dingen met invloeden van My Brightest Diamond, St. Vincent en Radiohead. In september komt een nieuwe plaat uit.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Zo betaal je in plaats van €17,50 slechts €15,- voor drie gerechten. Vlees, vis, vega(n); voor ieder wat wils, altijd met groente in de hoofdrol.

Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only