Home

Big Thief

+ Elsa Lester

Concert
Datum
vr 23 mrt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Julien Baker, Kevin Morby, Mothers
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg presenteren:

Melodieuze indierock met expressieve zang en gruizige gitaar.

Met het indrukwekkende debuut Masterpiece en de al even zo indrukwekkende opvolger Capacity maakte indierockband Big Thief in korte tijd twee prachtige platen. De Amerikaanse formatie rond zangeres/gitarist Adrianne Lenker en gitarist Buck Meek smelt honingzoete zang en gruizige gitaar samen tot het soort schoonheid dat omlijnd is met een ongepolijst randje. Daarbij worden persoonlijke en donkere teksten niet geschuwd. De intimiteit die de band live met zich meebrengt, werkt bijna hypnotiserend.

Support komt er van Elsa Lester. Haar tong is geestig en scherp, de muziek no-nonsens, slacker en onstuimig. Normaal omringd door haar band, maar vanavond staat ze solo op het podium.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 
* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only