Home

Bijschaven

+ Nosoyo + Dj 30 Three + the Brave + Hamertje Tik + Ny Fan

Datum
wo 21 dec 11
Open
20:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
NIEUW TALENT

BAM! De beruchte podiumavond voor Utrechts talent staat weer voor de deur!
Op woensdag 21 december in EKKO presenteert Bijschaven de zeskoppige band Nosoyo, Dubstep DJ 30Three, Power Rockband The Brave, beatproducer en drummer Hamertje Tik en last but nog least: de electro pop act van Ny fan.  Van 20:00u tot 01:00u in EKKO!

Nosoyo
Nosoyo is een band die bestaat uit zes jonge Amsterdamse muzikanten. Ze zijn begonnen als front singer’s project “Donata” in 2010 en zijn vanaf toen explosief gegroeid. De muziek is een mix van dromerige alternative pop en singer songwriterishly geïnspireerde indie, soms intiem, soms hard en lawaaierig!

DJ 30Three
30Three draait pas een paar jaar. Het begon met hiphop waarna hij verkocht raakte aan Dubstep. 30Three is ook mede-oprichter van “Dubshop”, een muziek netwerk dat een platform aanbiedt voor nieuw talent en artiesten met verschillende stijlen en disciplines in contact brengt met elkaar.

The Brave
The Brave bestaat uit 4 bandleden. Samen zijn ze sinds de zomer van 2010 aan het produceren en optreden. Ze willen gepassioneerde rauwe power rock naar de 21ste eeuw brengen. In de zomer van 2011 zijn ze begonnen met het opnemen van hun eerste EP, die begin november is uitgebracht.

Hamertje Tik
Hamertje Tik is het alter ego van beatproducer en drummer Joris Feiertag uit Amsterdam. Zijn elektronische muziek laat zich het beste omschrijven als een mix van instrumentale hiphop, sferische samples, broken beats, dub, ambient en jazz. Live bespeelt de energieke Hamertje Tik zijn drums, synths en draait hij zijn eigen dansbare producties aan elkaar met Ableton Live, die hij bestuurt met allerlei MPD-controllers.

NY Fan
In samenwerking met DJ/producer Harris Robots is NY Fan in Melbourne begonnen met het schrijven en produceren van nummers en zo ontstond de live electro-band We Are Fans. In 2010 werd de EP Inferno uitgebracht bij de platenlabel Jupiter Clique.Na haar terugkeer in Nederland begon ze aan haar eigen electro-pop act waarvoor ze ook haar eigen nummers schrijft. 21 december zal ze te bewonderen zijn in de EKKO met een volledige electro set en een band. Verwacht een set vol vintage synthesizers en hypnotische zang.