Home

Bijschaven

+ Met O.a.: Metro Mortale + Esteban + Qnip + Mike E is into Dubstep

Datum
do 1 okt 09
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Voor liefhebbers van
NIEUW TALENT

Donderdag 1 oktober vindt een nieuwe podiumavond van Bijschaven plaats. Bijschaven verrast dan met een frisse mix aanstormend talent in poppodium EKKO. Deze avond kun je alles verwachten, van bands tot theater en alles daar tussenin. Er zijn optredens van de energieke en jonge poprock band Metro Mortale, cabaret talent Esteban, de sferische band O/M/A, lekkere dubstep van Mike E is into Dubstep en in het café draaien Fred Fruitman & de neef van Henk de Bruyn met muziek uit de laptop. Één ding is zeker! De talenten op Bijschaven zijn de grote artiesten van morgen.

Driemansband Metro Mortale bestaat uit Willem Wits, Jelte Tuinstra en Marnix Dorrestein. Ze spelen eigen nummers met invloeden van The Beatles en The Police in een eigentijds jasje. De band blaakt van energie en talent. Cabaret talent Esteban nam deel aan het Groninger Studenten Cabaret Festival en behaalde daar de finale. Ook redt hij de wereld als presentator bij 6pack (MTV) en presenteert hij op de meest uiteenlopende gelegenheden; van Kunstfestival tot Culturele Zondag. DJ Qnip staat garant voor lekkere live techno en breaks & beats en O/M/A zorgt voor sferische muziek met hun slag-, ram- en zangvermogen. De avond wordt afgesloten met lekkere dubstepplaatjes van ‘Mike E is into Dubstep’

Meer Bijschaven?
Elke twee maanden vindt Bijschaven plaats in poppodium EKKO. De volgende editie is op donderdag 17 december.
Tegen inlevering van een oude kaasschaaf krijg je 50% korting op de toegangsprijs van €6,00.
Wil je zelf optreden op één van de Bijschaven avonden? Het programma bekijken? Meer weten over Bijschaven? Ga dan naar bijschaven.hyves.nl of www.kaasschaafcollectief.nl.